Gurmanski okus tradicije

Kako ljeto odmiče, kuhinja Palace Hotela vrijedno pokazuje svoje vještine spremajući novi Baštinski jelovnik.

Zbog svoje stoljetne tradicije i njenog očuvanja Palace Hotel Zagreb nositelj je titule Hotela baštine. Kako bismo dašak starih vremena predstavili gostima hotela i posjetiteljima Palace Kavane, u svoju ponudu uveli smo neke od najukusnijih tradicionalnih zagrebačkih delicija.

Punjeni teleći savitak “Barun Trenk”

Jelovnik sadrži zamamne okuse punjenih telećih savitaka, restanog krumpira, a između ostalog je u ponudi i specijalitet kuće Palace – svima dobro poznati Štrukli Palace.
Kao desert posluživat će se Međimurska gibanica, pažljivo napravljena od svježeg sira, jabuka, oraha i maka.

Međimurska gibanica

Više o sadržaju jelovnika možete pronaći ovdje.

Željno Vas očekujemo na neodoljivom zagrebačkom ručku ili večeri u Kavani-restoranu Vašeg Palace Hotela Zagreb.