PALACE STREET FOOD PONUDA

Već tri godine zaredom Advent u Zagrebu slovi kao najbolji advent u Europi. Svojim zanimljivim sadržajima iz godine u godinu privlači sve veći broj stranih i domaćih turista kojima posebna zagrebačka božićna čarolija grije srca, a široka ponuda hrane i pića mazi nepca.

Osim što se Palace Hotel Zagreb nalazi u srcu ove adventske bajke, svojom novom Palace Street Food ponudom doprinjeo je ukusnoj gastronomskoj ponudi s malo drukčijim delicijama. Palace Street Food trudi se podržati lokalnu gastonomiju i njegovati zagrebačku tradiciju pa se tako i svojom ponudom hrane i pića odvaja od klasične adventske ponude.
Zamamne delicije poput ukusne sarme, zimskog gulaša ili domaćih šufnudla s kiselim zeljem i slaninom glavne su zvijezde baštinskog projekta Palace hotela na čelu s chefom Ivanom Erakom.
Slatkoljupci također nisu ostali zanemareni te mogu uživati u specijalnim šufnudlama s makom ili jabukom i cimetom.

Osim hrane, Palace Street Food ponosi se i ponudom toplih napitaka. Razne vrste toplih čokolada, ali i kuhanog vina, groga i punča zasigurno će ugrijati svakoga tko želi uživati u novoj ponudi na terasi Palace Kavane.

Radno vrijeme Palace Street Fooda je od 17:00 do 22:00h