PET STVARI KOJE ĆE VAŠ BOŽIĆ UČINITI LJEPŠIM

 

Adventsko vrijeme bez sumnje jedno je od najljepših razdoblja u godini, osobito u Zagrebu. Glavni grad počinju kititi raskošna svjetla božićnih lampica, posjetitelji iz svih dijelova svijeta se okupljaju i druže, započinje vrijeme tradicije i ljubavi. Kako bi ovaj Božić bio još ljepši donosimo vam nekoliko toplih savjeta kako to postići!

 

  1. PECITE DOMAĆE KOLAČE

Iako smo svi u žurbi tijekom blagdana i većinu puta ne stižemo obaviti sve pripreme za Božić sami obzirom na manjak slobodnog vremena, sačuvajte vremena za pečenje svojih kolača. Osim što su puno ukusniji od kupovnih, stvaraju i toplo blagdansko ozračenje u koje možete uključiti cijelu obitelj.

 

  1. UŽIVAJTE U TOPLIM NAPITCIMA

Tople čokolade, kuhano vino i razni čajevi idealno su rješenje da se ugrijete tijekom hladnih zimskih dana. Osim što će vas ugrijati, fini mirisi i okusi ovih sezonskih napitaka izmamiti će vam osmijeh na lice.

 

  1. POGLEDAJTE NAJDRAŽI BOŽIĆNI FILM

Izbor je zaista raznovrsan – od filma „Divan život“ do filma „Vilenjak“, no, vjerujemo kako vam čitajući ovo već pada na pamet nekoliko ideja kojim božićnim filmom biste mogli uljepšati večer i opustiti se pred malim ekranima.

 

  1. POSJETITE BOŽIĆNE SAJMOVE

Božićni sajmovi svakako su mjesta koja preporučamo da posjetite tijekom adventskog razdoblja, osobito Advent u Zagrebu. Veliki broj kućica s brojnim ponudama hrane, pića i božićnih suvenira idealno su mjesto na kojem možete doživjeti čari blagdana.

 

  1. PROVEDITE VRIJEME SA SVOJIM BLIŽNJIMA

Iako na razne načine možete stvoriti božićni ugođaj oko sebe, ništa ne dočarava pravi blagdanski duh kao druženje s obitelji i prijateljima – izvdvojite vremena, odgodite sve poslovne i ostale obaveze i budite prisutni.