U samom srcu Zagreba, u romantičnom hotelu Palace, smjestila se jedna mala oaza mira, Wellness centar MEI. Sakrijte se na trenutak od gradske vreve, zatvorite oči i uronite u more usluga koje Vam se pružaju. Izbacite sav stres masažom, uljepšajte si dan manikurom ili pedikurom i dopustite nam da potpuno razmazimo sva Vaša osjetila.

Masaže

Jeste li se ikada pitali zašto masaža tako opuštajuće djeluje na Vaše tijelo? Osim što se njome možete riješiti svakodnevnih napora, ona tijelu pomaže u lučenju hormona sreće – serotonina. Antistresnom masažom svoje tijelo opustite ili zajedno sa svojom srodnom dušom uživajte u našoj masaži za parove.

Njega tijela i lica

Brigu o tijelu uvijek bismo trebali staviti na prvo mjesto. MEI tako za Vas ima spremnu iznimnu ponudu tretmana za tijelo i lice. Pomladite se Wine therapyem, regenerirajte kožu lica našim Energy bomb tretmanom ili nahranite svoje tijelo Milk&Honey therapyem. Jer ako nešto trebate razmaziti, onda je to Vaša koža.

Njega nogu i ruku

Ruke i stopala, kao i nokti, ogledalo su ljepote, a ujedno nose teret svakodnevnog rada i užurbanog života. Dajte im oduška i iz naše ponude odaberite manikuru ili pedikuru po vlastitom izboru. Uljepšajte si dan nježnim ili veselim bojama i prepustite se osjećaju istinske njege.

Depilacije

Depilacija može biti i jedno ugodno iskustvo. Prepustite se u naše ruke, sigurni smo da ćete u našoj ponudi naći savršenu opciju za Vas, bila to egipatska depilacija šećernom pastom ili vrućim i hladnim voskom.

Sauna

Osim što nam saune pomažu da se riješimo toksina i celulita, one su odličan lijek za umor i stres. Pustite brige, opustite se u našoj finskoj sauni uz koju će užurbani život i stres pasti u zaborav.

kontakt

Palace Hotel Zagreb
Trg J.J. Strossmayera 10 (ili direktno Katančićeva 4)
T: +385 1 4899629, 4899 600
E​: info@wellness-mei.com
Web: www.wellness-mei.com

Pošalji upit

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Subota: 09 -21 h;
Nedjeljom po dogovoru